Planlegger du å bygge liggebåsfjøs?

Trenger du nytt fjøsbygg, eller ønsker du å renovere det du allerede har? Hvis du ønsker å effektivisere driften din på en trygg og sikker måte kan innredning for liggebåsfjøs være en god investering. Vi i BB agro leverer produkter og tjenester for inventar til liggebåsfjøs. Vi har sikker og rask levering, og kan tilby rådgivning gjennom hele renoverings- eller byggeprosessen.

Nøl ikke med å kontakte oss med dine spørsmål om liggebåsfjøs og annen innredning for fjøs. Vi tar i mot henvendelser på telefon, og kan tilby uforpliktende konsultasjon og råd. Ring oss på nummer +47 69 12 68 00. 

Om liggebåsfjøs

Et liggebåsfjøs har innredning og inventar med bøyler og egne båser for hvert enkelt dyr. I alle liggebåser bør det legges inn et mykt liggeunderlag, som for eksempel gummimatter. 

Se vårt utvalg av gummimatter for båser her. 

I liggebåsfjøs kan dyrene legge seg enkeltvis og har hver sin plass, og dette gir stor ro i fjøset. Et liggebåsfjøs har gjerne spalter ned til gjødselkjeller, eller gjødselskraper. 

Å bygge et liggebåsfjøs kan være en stor investering, men inventaret vil redusere mengden arbeid i den daglige driften. Det er viktig å sammenligne investeringskostnad opp mot reduksjon av driftskostnader på lengre sikt når du skal vurdere om liggebåsfjøs er det rette valget for deg. 

Les mer om produktene vi leverer for liggebåsfjøs her.

Kan jeg bygge om et vanlig fjøs til et liggebåsfjøs?

Hvis du ønsker å renovere et eksisterende fjøs kan det være mulig å sette inn inventar for liggebåsfjøs i det bygget du allerede har. Som regel kreves det en del ombygging og modernisering for å kunne sette inn innredning for liggebåsfjøs. 

BB agro kan hjelpe deg med å utarbeide nye planer for et gammel fjøsbygg. Vi kan hjelpe med råd og veiledning, og kan bistå med tegninger for det nye inventaret. 

Velg innredning til liggebåsfjøs fra BB agro

Vi i BB agro leverer markedsledende produkter for innredning av liggebåsfjøs, og bistår deg uansett hvor i Norge du befinner deg. 

Vår ekspertise og lange erfaring i bransjen gjør at vi kan gi deg god veiledning enten du skal renovere eller bygge nytt. Vi kan vurdere kvaliteten i eksisterende fjøskonstruksjoner, eller planlagte plasseringer og innredninger for nybygg. 

Ønsker du mer informasjon om produktene og tjenestene vi leverer? Ring oss i dag på nummer +47 69 12 68 00 for en hyggelig og uforpliktende samtale, eller kontakt oss på e-post eller via vårt kontaktskjema her.