Skal du bygge ammekufjøs?

Skal du bygge nytt fjøs eller renovere det du allerede har? Dersom du skal investere i et nytt bygg eller renovere et fjøs for kyr med kalver, bør du kontakte oss i BB agro. Vi leverer solid og godt utprøvd innredning for flere typer fjøs.

Ring oss i dag for en hyggelig og uforpliktende samtale om fjøsbygg og ditt prosjekt på nummer +47 69 12 68 00. 

Hvordan bygge ammekufjøs

Hvis du allerede har et fjøsbygg som du ønsker bygge om til ammekufjøs kan dette være mulig. Enkelte fjøsbygg vil være enklere å bygge om enn andre. Det vil derfor være en vurderingssak i hvert enkelt tilfelle om det lønner seg å bygge om eller bygge helt nytt. 

Dersom du er usikker på om det lønner seg å bygge nytt eller renovere fjøsbygget du allerede har, kan vi i BB agro hjelpe deg med råd og veiledning. Sammen finner vi de løsningene som passer dine behov.

Les vår kontaktinformasjon her, og ring oss i dag for en samtale om ditt prosjekt. 

Hvorfor kjøpe innredning til ammekufjøs fra BB Agro?

BB agro leverer gode og utprøvde  produkter til en gunstig pris. Vi har et stort lager og kort leveringstid. Vi vet hvordan utstyret og inventaret skal benyttes på mest effektiv måte, og kan planlegge og tegne gode løsninger for ditt fjøsbygg. Vår kompetanse og lange erfaring vil gi deg gode og trygge løsninger for ditt fjøs. 

Kontakt oss

Uansett hvor du befinner deg i landet, vil vi kunne utarbeide tegninger og planer for ditt byggeprosjekt. Gjennom konsultasjon på telefon og ved hjelp av foto og dokumentasjon fra ditt fjøs eller din gård, lager vi en plan for prosjektet du ønsker å gjennomføre. 

Kontakt oss i dag på e-post eller telefon, se vår kontaktinformasjon her. 

Vi vurderer muligheten for en god planløsning i et allerede eksisterende fjøs, eller den planlagte plasseringen for et nybygg.

Hvis det ikke byr på for store utfordringer i reisetid- og avstand, kommer vi også gjerne på en befaring hos deg. Da kan vi sammen utarbeide en plan, og tegne et forslag til en løsning du er fornøyd med.