Skal du bygge nytt fjøs?

Dersom du skal investere i et helt nytt fjøsbygg, eller om du skal renovere eksisterende bygninger, kan BB agro hjelpe deg. Vi tilbyr det mest kvalitetssikre inventaret på markedet. Vi kan bistå deg hele veien fra de første prosjektplanene og tegningene, til det ferdige fjøset står på plass. Vår kompetanse og lange erfaring i bransjen sikrer deg et godt resultat i dine bygge- eller renoveringsprosjekt. 

Ta gjerne kontakt med oss for en hyggelig og uforpliktende samtale om ditt fjøsprosjekt her.

Dette må du vite før du bygger fjøs

Før du bygger et nytt fjøs er det enkelte ting du må tenke gjennom. Det er viktig å ha vurdert og avveid ulike løsninger, slik at bygget du konstruerer er tilpasset de spesifikke behovene du har i din daglige gårdsdrift. 

Det er nødvendig å overveie kostnadseffektiviteten i det du bygger. Ulike fjøsbygg og fjøsinventar resulterer i forskjellige drifts- og byggekostnader. Det kan derfor lønne seg å vurdere din egen drift og økonomi før du bestemmer deg for konstruksjon og innredning i fjøset du skal bygge. Det er viktig at økt kapasitet for antall dyr og større drift ikke også resulterer i mer arbeid. En renovering eller nybygging skal resultere i effektivisering av gårdsdriften, slik at investeringen i inventar og bygg er lønnsom.

BB agro har levert fjøsinventar og innredet fjøs siden 1996. Vi kan hjelpe deg å utrede en plan for ditt nybygg, og sammen kan vi finne ut hvilket fjøs som passer dine behov. Ring oss i dag på nummer +47 69 12 68 00 for en uforpliktende samtale.

Etter å ha analysert din egen drift og besluttet at du ønsker å starte byggeprosjektet, er det mulig å kontakte et landbrukskontor og en rådgiver for å få hjelp med planlegging og tegninger. BB agro leverer inventar og innreder for prosjekter tegnet av uavhengige rådgivere. Vi vil alltid tilby de mest kvalitetssikre løsningene enten vi har tegnet fjøsbygget selv eller ikke. 

Se eksempler på produkter og tjenester BB agro har levert tidligere her.

Hvorfor velge BB agro?

BB agro kan garantere sikkerhet og effektivitet på alle tjenester og produkter vi leverer. Våre produkter for fjøsinnredning er av god kvalitet, og vår kompetanse og lange erfaring vil gi deg god oppfølging og service.

Vi har stort varelager, og kan levere inventar og innredning raskt og sikkert. Vi har supplerende utstyr og deler tilgjengelig, og kan tilby kunnskap om hvordan produkter skal brukes og betjenes. 

Er du usikker på hva slags fjøs du skal bygge? Kontakt oss!

Uansett hvor du befinner deg i landet, vil vi kunne utarbeide tegninger og planer for ditt fjøs. Gjennom konsultasjon på telefon og ved hjelp av foto og dokumentasjon fra ditt fjøs, lager vi en plan for prosjektet ditt. Dersom det lar seg gjøre kommer vi også gjerne på en befaring hos deg. 

Om du er usikker på hvilket inventar du skal velge til ditt fjøs, kan du ringe oss i dag på nummer +47 69 12 68 00 for en uforpliktende samtale, eller trykk her for vår kontaktinformasjon.